Трифун Костовски

Костовски: Ја барам вистината, а тој што се огрешил нека одговара

Сопственикот на Еуростандард банка Трифун Костовски и тројца бизнисмени денеска обвинија за злоупотреби од страна на банки и порачаа дека државата не ја водат политичките партии туку, како што рекоа, неколку луѓе, кои како домашни кредитор
Read more
реклама