туризам

play_arrow

Топ 10 потценети европски престолнини кои треба да се посетат

Од средновековниот главен град на Малта, до убавиот Киев на истокот, Европа крие престолнини кои туристите најчесто неоправдано ги заобиколуваат.
Read more

Што ќе значи „Ѕвезда плус“ за туризмот и угостителите во земјава?

Скопје, 20 септември 2020 (МИА) –  Археолошки локалитети ќе станат достапни за посета на домашни и странски туристи, ќе се обноват постоечките и ќе се изградата нови планинарски домови, ќе се стимулира здравствен и пензионерски туризам за
Read more

Грција се надева на „глампинг“ – тренд што ќе го спаси туризмот

Грција презема чекори како да ја регулира туристичката услуга „глампинг“  - популарен тренд што се однесува на „гламурозно кампување“, со оглед на тоа дека овој концепт станува сѐ попопуларен во земјата.
Read more
реклама

Гејтс се вакцинираше, но и понатаму носи маска – сака да биде пример

Read more

Хит - електричен автомобил кој чини 4.500 долари

Read more

Peugeot го смени „лавчето“ – дали ви се допаѓа?

Read more

Некогаш беше најдебелото дете во светот, сега никој не може да го препознае

Read more