туризам

play_arrow
filter

Берштесгаден - национален парк во кој можете да видите 700 различни видови пеперутки

Паркот Берштесгаден е основан во 1978 година како место каде што ќе се зачуваат растенијата и дивиот свет со цел да останат дел од минатото и традицијата за идните генерации.
Read more
play_arrow

Не е само за милионери: Што треба да знаете пред да одите во Дубаи?

„Секој ден, во секој поглед, сè повеќе напредувам“ е реченицата која Дубаи, да беше човек, ќе можеше без проблем да ја изговори.
Read more

Какви се цените на Копаоник оваа сезона?

Пред неколку дена на Копаоник почна скијачката сезона, а годинава беа забележани огромен број туристи и скијачи.
Read more
реклама

Пет застрашувачки пророштва на Баба Ванѓа за 2023 година

Read more

Приватните превозници во петок ќе го блокираат Скопје со 200 автобуси

Read more

Дали беше паметно да оживееме древни вируси од сибирскиот вечен мраз?

Read more

Како киселата зелка го чува имунитетот?

Read more