вампир

play_arrow

Игрицата Redfall на Xbox и PC носи лов на вампири во отворен свет

Иако веќе неколку месеци доцни, следната голема игрица на Arkane е релативно блиску до излегување на пазарот.
Read more

ДНК анализа открива како изгледал „вампир“ од 18 век

Во доцниот 18-ти век во Гризволд, Конетикат, маж бил погребан со бутните коски поставени во форма на крст, што покажува дека неговите сограѓани од таа ера верувале дека тој е вампир.
Read more