вежбање

Најдоброто време за вежбање во денот се разликува за мажите и жените

Придобивките од вежбањето се непобитни без оглед на тоа кога ќе одлучите да започнете да ја вклучувате оваа корисна рутина во вашиот распоред.
Read more

Таблета што заменува вежбање наскоро може да биде реалност

Научниците се чекор поблиску до таблета која може да делува како вежбање.
Read more

Зависност од вежбање навистина постои, еве како да ја препознаете

Зависноста од вежбање е проблем за кој малку се обрнува внимание, а често се смета за позитивна навика. Но, исто како и секоја зависност, па и оваа може да прерасне во нездрава појава.
Read more

Колку време е потребно за да ги забележите разликите од почетокот на вежбање?

Најчестото прашање кога ќе почнеме да вежбаме во теретана е по колку време ќе ги забележиме промените на телото.
Read more
реклама

НАЈДИ МЕ - Систем за рано предупредување за исчезнати деца во Македонија

Read more

Како правилно се јаде јапонско јаболко?

Read more

Ибра: Имам толку многу пари, а брат ми не успеав да го спасам

Read more

Ретрограден Меркур им ги враќа бившите на 4 хороскопски знаци

Read more