видеоигри

play_arrow

Најдобри Single Player видеоигри базирани на вистински приказни

Накои видеоигри имаат поовеќе елементи, ликови, локации од вистинскиот живот отколку што би очекувале играчите. Gameranx состави листа од осум најдобри Single Player видеоигри базирани на (главно) вистински приказни.
Read more
play_arrow

Седум нови видеоигри кои со нетрпение ги очекуваме во јуни

Видеоигрите доживеаја невиден бум за време на пандемијата со коронавирус, со оглед на тоа дека многу луѓе ширум светот беа затворени во нивните домови и им требаше релаксација и занимација.
Read more
play_arrow

10 видеоигри во кои вие играте како зомби

Има многу видеоигри за гонење и убивање зомбија во постапокалиптични сценарија, но ретко има игра во која вие како играч сте зомбито. Gameranx направи избор на 10 вакви игри. Уживајте во играњето!
Read more
реклама

Баљум Баљум и Тетово велоград

Read more

Австрија ќе испрати 651.000 дози вакцини од ЕУ за Западен Балкан

Read more

Кран го донесе огромниот кревет во новата вила на Роналдо

Read more

Комисијата за заразни болести препорача продолжување на рестриктивните мерки

Read more