загаден воздух

Загадувањето на воздухот е најголемиот здравствен ризик во Европа

Најмалку 238.000 луѓе во ЕУ починале предвреме во 2020 година поради загадениот воздух, и покрај тоа што квалитетот на воздухот генерално се подобрува, покажуваат најновите бројки на Европската агенција за животн
Read more

Скопје меѓу два огна – загаден воздух и COVID-19: Кој ќе го огласи алармот?

Скопје повторно се најде на една од листите на најзагадени градови во светот.
Read more
реклама

Ибра: Имам толку многу пари, а брат ми не успеав да го спасам

Read more

Како правилно се јаде јапонско јаболко?

Read more

Ретрограден Меркур им ги враќа бившите на 4 хороскопски знаци

Read more

НАЈДИ МЕ - Систем за рано предупредување за исчезнати деца во Македонија

Read more