зависност

Како помалку да го користите телефонот?

Ви се чини како невозможна мисија? Не е толку тешко.
Read more

Зависност од порнографија: Кои се симптомите и како точно се лекува?

Човек може да стане зависен од скоро сè, вклучително и порнографија.
Read more

Кренете глава од телефоните: Колкава штета може да ви направат?

Не треба да претерувате во ништо, дури ни во користењето на мобилните телефони. Прекумерното зборување, пишување и држење на телефонот во раце може да направи голема штета по вашето здравје.
Read more
реклама

Шоферски дилеми: Дали смеете да прескокнувате брзини?

Read more

Никој не сака да работи како сточар, иако платите се и до 50.000 денари

Read more

Зошто Германците ќе ги климатизираат патиштата?

Read more

За ова гледаме Олимпијада: Со договор, две злата за скок во височина

Read more