Музика

Тејлор Свифт ја претстави третата песна од новиот албум „Reputation“

20. октомври 2017 - 8:58 | М.Д.

Славната американска пејачка Тејлор Свифт објави нова песна под назив Gorgeous од својот долгоочекуван шести албум „Reputation“.

Ова е трета песна од нејзниот последен албум, додека порано оваа година беа објавени нумерите Look What You Made Me Do и Ready for It.

Свифт во последните неколку месеци не беше активна на својот јавен официјален профил, но најави турнеја за во декември.

Албумот Reputation ќе биде објавен на 10 ноември.

Свифт зад себе ги има уште и албумите „1989“ од 2014. година, „Red“  од 2012 година „Speak Now“ од  2010 година , „Fearless“ од  2008 и  „Taylor Swift“ од 2006 година. 

Коментирај