Мобилни

Тест: iPhone SE Vs iPhone 5s и iPhone 6s Plus

5. април 2016 - 19:16 | Б.С.Б.

YouTube каналот Square Trade, Inc реши да открие колкава е издржливоста на новиот iPhone SE наспроти претходните уреди 6s и 6s Plus.

Најновиот iPhone SE се најде на тестирање од компанијата Square Trade која се занимава со осигурување на уреди како што се смартфоните.

Уредот беше тестиран на неколку начини и покажа дека не може да се натпреварува со  iPhone 6s.

Loading the player...

 

Коментирај