Филм & ТВ

Топ 10 најдобри хорор филмови во 2018-та

6. декември 2018 - 10:20 | Б.С.Б.

Проверете дали и вашиот омилен хорор филм се наоѓа на листата што ја објави Watch Mojo, за десетте најдобри хорор филмови во 2018 година.

На листата се наоѓаат следните филмови:

10. „Upgrade”

9. „Unsane”  

8. „Overlord”

7. „Suspiria”

6. „Revenge”

5. „Annihilation”

4. „Mandy”

3. „Halloween“

2. „A Quiet Place“

1. „Hereditary“

Коментирај