Филм & ТВ

Топ 10: Најдобрите улоги на Силвестер Сталоне

26. ноември 2015 - 18:32 | И.М.

Сталоне е еден од оние актери чие име го знае секој човек на светот со пристап до телевизија и интернет. Уште од 80-тите, првата асоцијација за него е терминот акциона ѕвезда, а со оглед на филмовите во неговата кариера, јасно е и зошто го нарекуваат така.

Неговата богата кариера брои многу филмови, а кога треба да ги одбереме најдобрите сите се осврнуваме на своите фаворити. Во ова видео, WatchMojo ги набројува десетте најдобри улоги на Силвестер Сталоне. Овие улоги го истакнуваат најдоброто од актерските способности на Сталоне или пак се најнезаборавни.

Погледнете го видеото и споделете со нас дали со согласувате со изборот и со рангирањето:

Loading the player...

 

Коментирај