Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

10. декември 2019 - 9:49 | М.С.

Torrent Freak ја објави новата листа на најсимнувани филмови на BitTorrent за изминатата недела. На врвот се наоѓаAd Astra“, a по него следуваат „Once Upon a Time … in Hollywood“ и „Rambo: Last Blood“.

Неделава има два нови филма на табелата.

„Ad Astra“ e најсимнуваниот филм.

Погледнете ја листата на најпиратираните филмови:

1. „Ad Astra“

2. „Once Upon a Time … in Hollywood“

3. „Rambo: Last Blood“

4. „The Irishman“

5. „Abominable“

6. „Gemini Man“

7. „Doctor Sleep“

8. „It: Chapter Two“

9. „Joker“

10. „Huslters“

Коментирај