Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

16. декември 2019 - 13:59 | М.С.

Torrent Freak ја објави новата листа на најсимнувани филмови на BitTorrent за изминатата недела. На врвот се наоѓа6 Underground“, а по него следуваат „Ad Astra“ и „Once Upon a Time … in Hollywood“.

Оваa недела има два нови филма на табелата.

„6 Underground“ е најсимнуваниот филм.

Погледнете ја листата на најпиратираните филмови:

1. „6 Underground“

2. „Ad Astra“

3. „Once Upon a Time … in Hollywood“

4. „Code 8“

5. „Rambo: Last Blood“

6. „The Irishman“

7. „Gemini Man“

8. „Doctor Sleep“

9. „Abominable“

10. „Јoker“

Коментирај