Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

30. декември 2019 - 18:05 | М.С.

Torrent Freak ја објави новата листа на најсимнувани филмови на BitTorrent за изминатата недела. На врвот се наоѓа „Joker“, а по него следуваат „Zombieland Double Tap“ и „Ad Astra“.

Неделава на листата има три нови филмови.

Најсимнуван филм е „Joker “.

Листата на Torrent Freak е од информативен карактер.

Вака изгледа листата на најпиратирани филмови:

1. „Joker“

2. „Zombieland Double Tap“

3. „Ad Astra“

4. „Jexi“

5. „6 Underground'

6. „Once Upon a Time … in Hollywood“

7. „JoJo Rabbit“

8. „Ford v Ferrari“

9. „The Addams Family“

10. „Gemini Man“

Коментирај