Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

20. јануари 2020 - 12:19 | М.С.

Torrent Freak ја објави новата листа на најпиратирани филмови на BitTorrent за изминатата недела. На врвот се наоѓа „Joker “, а по него следуваат „Maleficient: Mistress of Evil“ и „Countdown“.

Неделава на листата има четири нови филмови.

Најсимнуван филм е „Terminator: Dark Fate“.

Погледнете ја листата на најсимнуваните филмови:

 

 

 

Коментирај