Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

27. јануари 2020 - 15:36 | Б.С.Б.

Torrent Freak ја објави најновата листа на десетте најсимнувани филмови на BitTorrent.

На првото место е „Terminator: Dark Fate“, а по него следуваат „Joker“ и „Doctor Sleep“.

Оваа недела на листата има три нови филмови, тоа се „Doctor Sleep“, „Playing With Fire“ и „Just Mercy“.

Најпиратиран филм е „Terminator: Dark Fate“. Листата на Torrent Freak е од информативен карактер.

1. Terminator: Dark Fate

2. Joker

3. Doctor Sleep

4. 1917

5. Maleficient: Mistress of Evil

6. Playing With Fire

7. Dark Waters

8. Frozen 2

9. Once Upon a Time … in Hollywood

10. Just Mercy

Коментирај