Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

16. април 2018 - 13:37 | М.Д.

На врвот на листата од топ 10 најпиратирани филмови за оваа недела се најде остварувањето „Maze runner the death cure“, а на оваа листа имаме и три нови наслови.

Покрај веќе споменатиот лидер на листата, „Den of Thieves“, 12 strong, „The Commuter“ и „The Greatest showman“, се останатите филмови кои се наоѓаат во топ 5 од листата на најпиратирани филмови на неделата.

Во прилог погледнете на комплетната листа од топ 10 најпиратирани филмови на неделата:

1. Maze Runner: The Death Cure

2. Den of Thieves

3. 12 Strong       

4. The Commuter            

5. The Greatest Showman          

6 . Hostiles         

7. The Post

8. Black Panther

9 . Star Wars: The Last Jedi          

10. Wildling

Коментирај