Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

11. јуни 2018 - 15:56 | А.С.

Врвот на топ 10 листата на најпиратирани филмови за изминатата недела според Torrent Freak остана непроменет во однос на минатата недела.

Најпиратиран филм уште е „Tomb Raider“ со Алисија Викандер, а тројката на врвот ја заокружуваат „Pacific Rim: Uprising“ и „Avengers: Infinity War“.

На листата има два нови наслови, а најпиратираниот филм од пред две недели, „Deadpool 2“ падна 10-то место.

Листата оваа недела изгледа вака:

1 Tomb Raider  

2 Pacific Rim: Uprising   

3 Avengers: Infinity War

4 Love, Simon   

5 211     

6 A Quiet Place 

7 Black Panther

8 Sherlock Gnomes        

9 Red Sparrow  

10 Deadpool 2

Коментирај