Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

20. ноември 2017 - 13:29 | А.С.

На врвот на листата најпиратирани филмови на BitTorrent повторно е „Valerian and the City of a Thousand Planets“.

Има измени на второто место што го зазеде „Logan Lucky“, а топ три го заокружува „Wind River“.

Неделава имаше три нови филмови во конкуренција, а конечната листа изгледа вака:

  1. Valerian and the City of a Thousand Planets       
  2. Logan Lucky
  3. Wind River
  4. The Hitman’s Bodyguard
  5. Thor: Ragnarok
  6. Atomic Blonde
  7. Spider-Man: Homecoming
  8. 24 Hours to Live
  9. Rememory
  10. War of the Planet of the Apes

Коментирај