Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

3. септември 2018 - 10:09 | М.Д.

На самиот врв на листата на најпиратирани филмови за оваа недела, која ја подготви тимот на Torrent Freak, се најде филмскиот хит „Ocean’s Eight“. Филмот кој набргу ја освои публиката сега се најде на првото место, додека „Deadpool 2“ се најде на втората позиција.

Оваа недела на листата од топ 10 најпиратирани филмови имаме и два нови наслови.

Покрај споменатите филмови, во топ 5 на оваа листа се наоѓаат уште и остварувањата „Hereditary“, „Avengers: Infinity War“ и „Reprisal“.

Во продолжение погледнете ја комплетната листа од топ 10 најпиратирани филмови на неделата:

1. Ocean’s Eight

2. Deadpool 2

3. Hereditary

4. Avengers: Infinity War

5. Reprisal

6. Upgrade

7. Jurassic World: Fallen Kingdom

8. Superfly

9. Rampage

10. Skyscraper

Коментирај