Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

4. февруари 2019 - 10:39 | Б.С.Б.

Објавена е нова листа на десетте најсимнувани филмови на BitTorrent во текот на изминатата недела. На врвот се наоѓа „Bohemian Rhapsody“.

По него следуваат „The Grinch“ и „Mortal Engines“. Неделава на листата има два нови филма, тоа се „Mortal Engines“ и „Velvet Buzzsaw“.

Напомена, листата на десетте најпиратирани филмови на Torrent Freak е од информативен карактер.

1. Bohemian Rhapsody

2. The Grinch

3. Mortal Engines

4. A Star is Born

5. Aquaman

6. Hunter Killer

7. Bumblebee

8. Velvet Buzzsaw

9. Venom

10. Widows

Коментирај