Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

11. февруари 2019 - 12:54 | Б.С.Б.

Torrent Freak ја објави новата листа на најсимнувани филмови на BitTorrent  за изминатата недела. На врвот се наоѓа „Robin Hood“, а по него следат „Mortal Engines“ и „Bohemian Rhapsody“.

Оваа недела на листата има два нови филма, станува збор за „Robin Hood“ и „Overlord“. Најсимнуван филм е „Robin Hood“. Листата е објавена за информативни цели и е од едукативен карактер.

Вака изгледа листата на десетте најпиратирани филмови за изминатата недела:

1. Robin Hood

2. Mortal Engines

3. Bohemian Rhapsody

4. Overlord

5. The Grinch

6. A Star Is Born

7. Aquaman

8. Venom

9. Bumblebee

10. Widows

Коментирај