Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

25. март 2019 - 16:10 | Б.С.Б.

Torrent Freak објави нова листа на најпиратирани филмови на BitTorrent во текот на изминатата недела. На врвот на листата се наоѓа „Bumblebee“, а по него следат „Aquaman“ и „Spider-Man: Into the Spider-Verse“.

Оваа недела на листата има 4 нови филмови, тоа се „Bumblebee“, „Triple Threat“, „Dragged Across Concrete“ и „The Mule“.

Најсимнуван филм е „Bumblebee“. Податоците за листата се обезбедени од Torrent Freak, а се од информативен и едукативен карактер.

Ова е новата листа на најпиратирани филмови за изминатата недела:

1. Bumblebee

2. Aquaman

3. Spider-Man: Into the Spider-Verse

4. Triple Frontier

5. Triple Threat

6. Mary Poppins Returns

7. Dragged Across Concrete

8. The Mule

9. Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald

10. The Lego Movie 2: The Second Part

Коментирај