Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

15. април 2019 - 15:16 | Б.С.Б.

Torrent Freak ја објави новата листа на најсимнувани филмови на BitTorrent. На врвот се наоѓа „Glass“, а по него следат „Escape Room“ и „How to Train Your Dragon: The Hidden World“.

Оваа недела на листата има два нови филмски наслови, станува збор за „The Upside“ и „Crypto“. „Glass“ е најпиратираниот филм на неделата

Податоците на Torrent Freak се од информативен и едукативен карактер.

Ова е целосната листа:

1. Glass

2. Escape Room

3. How to Train Your Dragon: The Hidden World

4. The Upside

5. Aquaman

6. Bumlebee

7. Spider-Man: Into the Spider-Verse

8. Crypto

9. The Mule

10. Captain Marvel

Коментирај