Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

20. мај 2019 - 14:49 | Б.С.Б.

Torrent Freak објави нова листа на најпиратирани филмови во текот на изминатите седум дена. На првото место е „Shazam!“, а по него следуваат „Avengers: Endgame“ и „Batman vs. Teenage Mutant Ninјa Turtles“.

Оваа недела на листата има три нови филмски наслови. Тоа се „Batman vs. Teenage Mutant Ninјa Turtles“, „The Professor“ и „John Wick 3“.

Најсимнуван филм на BitTorrent е „Shazam!“. Листата на Torrent Freak е од едукативен и информативен карактер.

1. Shazam!

2. Avengers: Endgame

3. Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles

4. Cold Pursuit

5. The Professor

6. John Wick 3

7. Aquaman

8. Glass

9. Captain Marvel

10. Pet Semetary

Коментирај