Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

24. јуни 2019 - 16:01 | А.С.

Објавена е новата листа на десетте најпиратирани филмови на BitTorrent за изминатата недела.

На првото место се задржа „Dumbo“, додека топ три го заокружуваат „Brightburn“ и „Escape Plan: The Extractors“, кои се два од трите нови наслови на листата најпиратирани.

Податоците од оваа листа составена од TorrentFreak се наменети исклучиво за информативни и едукативни цели.

Листата за изминатата недела заклучно со вчера изгледа вака:

1 Dumbo    

2 Brightburn

3 Escape Plan: The Extractors     

4 Captain Marvel   

5 Toy Story 4           

6 Pokémon Detective Pikachu    

7 Us  

8 Avengers: Endgame

9 Glass        

10 Murder Mystery

Коментирај