Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

19. август 2019 - 15:47 | Б.С.Б.

Torrent Freak ја објави новата листа на најсимнувани филмови на BitTorrent во изминатите седум дена. На врвот повторно се наоѓа „Aladdin“, а по него следуваат „Godzila: King of the Monsters“ и „Avengers: Endgame“.

Втор викенд по ред „Aladdin“ е најпиратиран филм на неделата. Податоците покажуваат дека има три нови филмски наслови на листата, тоа се анимираниот „The Secret Life of Pets 2“, „Ma“ и „John Wick: Chapter 3 – Parabellum“.

Листата со најпиратирани филмови на неделата што ја објавува Torrent Freak е од информативен карактер.

Ова се десетте најпиратирани филмови на неделата:

1. Aladdin

2. Godzila: King of the Monsters

3. Avengers: Endgame

4. The Hustle

5. The Secret Life of Pets 2

6. Rocketman

7. Brightburn

8. Ma

9. John Wick: Chapter 3 – Parabellum

10. Shazam!

Коментирај