Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

18. ноември 2019 - 13:57 | Б.С.Б.

Torrent Freak објави нова листа на најсимнувани филмови во текот на изминатите седум дена. На првото место е „Angel Has Fallen“, а по него следуваат „Joker“ и „Gemini Man“.

Оваа недела на листата, за разлика од минатата, има четири нови филмови. Станува збор за „Angel Has Fallen“, „Gemini Man“, „Klaus“ и „Lady and the Tramp“.

Најсимнуван филм на BitTorrent е „Angel Has Fallen“. Листата на Torrent Freak е од информативен карактер.

1. Angel Has Fallen

2. Joker

3. Gemini Man

4. Dora and the Lost City of Gold

5. The Lion King

6. Klaus

7. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

8. Toy Story 4

9. Lady and the Tramp

10. Spider-Man: Far from Home

Коментирај