Живот

Трансформација на стари палети во ѕидни полици и декорација

12. јануари 2017 - 11:34 | И.М.

Доколку не знаете што сè може да направите со палетите, време е да ги разгледате нашите предлози за нова намена на старите палети.

 Овој „направи сам“ ентузијаст добро го знае потенцијалот на палетите, и прави одлични пренаменети парчиња од нив.

Декорации налик полици, со вградени масички, звучници или WiFi рутери, се дел од нештата што ги прави со старите полиците.

Сето тоа го украсува и исцртува на уникатен начин, што ги прави да изгледаат уште подобро.

Одлична идеја, зарем не?

Коментирај