Фит

Тренинг за мажи: Ефикасни вежби за затегнати нозе

25. февруари 2020 - 18:49 | М.С.

Тренингот за нозе често се запоставува од страна на мажите, меѓутоа како и сите мускули на телото, така и тие се од исклучителна важност за силата, рамнотежата и движењето на телото.

За да формирате дефинирани мускули мора да се чувате од прегревање, повреди и регресија на вежбањето.

Интензитетот на вежбање треба да се менува. Ако сакате да го намалите интензитетот, правете повеќе повторувања на истата вежба, а кога правите помалку повторувања, тогаш нека бидат интензивни.

Тренингот за нозе не мора секогаш да го правите во теретана, доколку имате тегови може да вежбате и во домашни услови.

Погледнете го новото видео на Ентони Балдузи и ќе се зачудите од едноставноста на вежбите.

Коментирај