Македонија

Утре делови од Скопје без струја

15. јуни 2017 - 11:30 | Макфакс

Од ЕВН Македонија АД информираат дека на 16.06.2017 година (петок) поради закажани технички зафати во мрежата без електрична енергија ќе останат следниве области:

од 9 до 17 часот дел од улиците Столе Попов, Пролет и Страшо Пинџур (о. Центар);

од 7 часот и 30 минути  до 12 часот и 30 минути ул. 1 во Ново Село (о. Ѓорче Петров);

од 9 до 12 часот дел од с. Бањани (о. Чучер – Сандево) и

од 9 до 14 часот ул. Хаџи Трајко во Г. Лисиче (о. Аеродром).

Коментирај