Чек дис аут

Вака се прави оглас за недвижнини: Збуни ги сите!

17. април 2019 - 13:56 | А.С.

Видео снимено како оглас за продажба на куќа во Сиднеј привлече подеднакво пофалби и исмевање поради неговата содржина што се граничи меѓу обид за уметнички перформанс, секси реклама и – според некои корисници на социјалните мрежи – глупост.

Видеото е квалитетно изработено, тука нема сомнеж, но пораката што се обидува да ја пренесе е толку конфузна и на моменти лошо изведена (особено од дечкото), што не можете а да не го гледате одново и одново.

Коментарите на корисниците на социјалните мрежи варираат од: „непотребно секси“, „неверојатно смешно“ до „најдоброто видео за недвижнини што некогаш сум го видел“.

Пресудете сами кој е во право:

Коментирај