Фит

Велосипедски гуми што никогаш нема да ви се издишат

9. ноември 2016 - 20:43 | И.М.

Секој што има велосипед се соочил со проблемот што се создава кога ќе ви се дупне гума, особено кога сте некаде далеку од цивилизација. Со овие нови гуми без воздух, никогаш повеќе нема да го имате тој проблем.

Станува збор за гуми од компанијата Nexo, која тврди дека овие безводушни гуми нудат совршен баланс и амортизација, но и издржливост, какви што немаат ниту едни други безвоздушни гуми на пазарот.

Гумите моментално се дел од кампања за јавно финансирање, а во видеото подолу може да дознаете нешто повеќе за ова:

Loading the player...

 

Коментирај