Фит

Вежбајте шест минути дневно за рамен стомак (Видео)

10. јули 2017 - 12:11 | А.С.

Оставете ги изговорите на страна: легнете на под и правете ги овие вежби за цврст и рамен стомак.

Јадете здраво, вежбате редовно, пиете најмалку 2 литри вода дневно, а стомакот не сака да „спласне“. Со овие вежби, ако ги правите секој ден, по 60 секунди секоја вежба, ќе забележите значителна разлика и наскоро ќе може да се пофалите со супер рамен стомак.

 

By brightside #video Follow @make.up.vines Follow @diy.amazing.diy Follow @diy.ftw

A post shared by Tag A Friend&Share This Page! (@diy.ftw) on

Коментирај