Живот

ВИДЕО: Цело соседство се собра за да помогне на жртва на насилство

18. јуни 2014 - 14:15 | М.Т.

EliteDaily објави вознемирувачко видео снимено во Кина на кое се гледа како маж физички малтретира жена. Видеото оригинално поставено на LiveLeak за еден ден привлече големо внимание.

На снимката можете да видите како мажот ја малтретира жената, за потоа луѓето од околината да дојдат на помош.

Коментирај