Бизнис

Webit.Festival е распродаден! Приклучете се на листата за последните билети!

21. април 2017 - 9:02 |

На помалку од една недела до настанот, распродадени се сите билети за Webit.Festival!

4.806 лица, од повеќе од 90 земји од светот, се регистрирани за присуство на фестивалот. Присутните ќе се поврзат со некои од врвните лидери од светот на технологијата, инвеститори, основачи и медиуми, во текот на дводневниот настан.

Webit.Festival е еден од највлијателните настани за технологија во Европа. Оваа година фестивалот ќе се одржува на 25-26 април во Софија, под покровителство на претседателот на Бугарија Румен Радев, градоначалникот на Софија Јорданка Фандакова и е поддржан од Европската комисија.

Присутните ќе имаат можност да слушнат предавања, презентации и говори од 300 говорници, на различни теми: Иднината на виртуелната реалност, вештачка интелигенција, маркетинг, паметни градови, дигитално здравје, развој на софтвер и многу други. Целосната програма може да ја видите тука.

Ако немате билет за овој настан, Webit ви дава можност да се приклучите на листата за чекање! Лимитиран број на билети за фестивалот ќе бидат овозможени на селектирани кандидати. 

Коментирај