Бизнис

Xplorify.mk – нова едукативна платформа за онлајн курсеви и обуки во живо

27. декември 2016 - 14:31 |

На 23-ти и 24-ти декември во Skopje City Mall, тимот на Xplorify ја претстави едукативната платформа за курсеви и обуки во живо на сите заинтересирани и ја презентираа виртуелната училница преку која ќе се одвиваат предавањата. Се гледаа и зборуваа со предавачи приклучени 1000 километри подалеку од нив, без никаков проблем!

Со помош на платформата Xplorify, може да го добиете целото знаење од областа која ве интересира, преку интерактивните предавања во живо од реномирани училишта и предавачи кои ќе може да ги следите од секое место со интернет конекција. Обуки за студенти, подготовки за матура, јазични курсеви за сите возрасти, компјутерски науки, се само дел од курсевите кои може да ги следите на Xplorify.

Најмалите се радуваа на Xplorify чоколатца и балони, а се дружевме и со нашите партнери и пионери - приватните училишта кои нудат курсеви од јазици и природни науки. Во разговор со нив, заинтересираните дознаа повеќе за можностите за посетување нивни курсеви онлајн уште од јануари.
Но, Xplorify не застанува тука, сите заинтересирани приклучете се на Xplorify.mk – платформата ви стои на располагање доколку сакате да напреднете во кариерата. Регистрирајте се, и надградете го вашето знаење на огромната онлајн едукативна заедница.

Од друга страна пак, доколку имате знаење кое може да го искористите за дополнителна заработка, креирајте свој курс и проширете го опсегот на слушатели за областа во која предавате. Не заборавајте, веќе има многу кои чекаат ред за областите кои засега не се понудени на Xplorify!

Доколку имате некои прашања слободно контактирајте не!

https://www.xplorify.mk/
E-mail: contact@xplorify.mk
Телефон: +389 78 246 468 / +389 78 246 224

*Промотивен текст

Коментирај