Здравје

Yovita овозможува виталност за сите, виталност секој ден!

18. мај 2018 - 11:44 |

Yovita е новиот 100% природен јогурт, збогатен со пробио култури, и дава чувство на виталност секој ден и за сите!

Деновиве на полиците се појави новиот јогурт - Yovita! Сите придобивки на новиот јогурт се содржани во самото име. Yovita е кованица од зборовите јогурт + виталност и со сигурност може да потврдиме дека Yovita овозможува да се чувствувате добро и да се храните здраво.

Yovita е 100% природен јогурт, збогатен со пробио култури. Сега го добивате најдоброто од јогуртот, одличен вкус со богата нутритивна вредност, содржи живи и активни традиционални јогуртни култури, витамини, протеини и минерали. Плус, збогатен е со пробио култури за подобар имунитет и овозможува хармонија на вашиот дигестивен систем.

Во Македонија, Yovita се прави од  природно, внимателно избрано Македонско млеко. Затоа, уживајте во секоја голтка Yovita!

Искористете ја можноста, вкусете го, направете го вашиот ден посебен, без разлика дали имате само 5 минути или доволно време за себе, бидејќи Yovita е за сите!

Yovita овозможува виталност за сите, во секое време, кога сте дома или во движење...

Yovita е за сите, за секој дел од денот, за секоја пригода. Во кругот на семејството, во друштво или кога сте сами, изберете Yovita. Yovita јогуртот и киселото млеко се достапни во различни пакувања во подобро снабдените маркети. Побарајте за вас го иделаното пакување, Yovita 1L,  Yovita 500ml, Yovita чашка 180ml или Yovita кисело млеко 400gr.

Yovita е бренд на ЕУРО Млекара, мултинационалната млечна компанија која е присутна на повеќе европски пазари, има повеќе од 40 години искуство и е експерт во млечната индустрија.

Коментирај