Чек дис аут

За малку го промаши: Камера сними удар на гром до човек

15. септември 2019 - 13:34 | Ф.З.

Човек од Јужна Каролина помина неповреден иако гром удри на чекор од него.

Ромулус МекНил има голема среќа. Шетајќи се по дождот во американската сојузна држава Јужна Каролина гром удри веднаш до него.

„БУМ! Слушнав силен удар. Видов како надрзина светна и почувствував мал електрицитет како ми поминува по телото“, вели среќниот преживеан.

Човекот одел до паркингот по својата кола во училиштете каде работи кога удрилгромот.

Во рацете покрај чадорот кој содржи метал, носел и клучеви од кола, а газеше и по вода. Ниту еден од тие спроводници на струја за среќа не проработе.

Моментот го снимила камера која е дел од системот за обезбедување на училиштето.

Коментирај