Живот

Заедно ја славиме победата на Вардар – шампионски бонус и подарок дрес

5. јуни 2019 - 15:35 |

По повод победата на Вардар во Лигата на шампиони, како долгогодишен пријател на клубот, Македонски Телеком подготви изненадување за корисниците.

Од денес до 12 јуни, среда, корисниците добиваат дополнителен бонус од 1.000 денари за купување уред во новата Magenta 1.

Бонусот важи за купување уред со Договор за Фамилијарен буџет во новите тарифи Magenta 1 мобилни услуги М и Magenta 1 мобилни услуги L.

Дополнително, секое Magenta 1 семејство што ќе склучи договор за Фамилијарен буџет или барем еден Договор за Доверба 24 на новите Мagenta 1 мобилни услуги М или L во овој промотивен период, ќе добие подарок дрес од ракометниот шампион.

Повеќе детали за шампионската промоција, корисниците можат да добијат во најблиската Телеком продавница.

*Промотивен текст

Коментирај