Стил

Најпопуларната фризура за оваа есен

22. септември 2019 - 16:47 | М.С.

Секоја сезона со себе носи различни трендови, а во есен е одлично време да ја скратите косата и да ја смените фризурата.

Станува збор за фризурата боб, а веќе почнаа да ја носат многу инфлуенсeри и ѕвезди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never ask a woman with winged eyeliner why she’s late

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Боб фризурата може да се носи со различна должина, а тоа е добро затоа што прилега на секој облик на глава. Може да ја освежите со прамени во мед боја или со шишки.

Коментирај