Филм & ТВ

КАЈГАНА ве носи во кино: Доделуваме влезници за „Maleficent: Mistress of Evil“

18. октомври 2019 - 10:36 | Кајгана

Почитувани читатели,

КАЈГАНА доделува по две влезници на двајца читатели за филмот „Maleficent: Mistress of Evil“ (Господарка на злото) во Градско кино Милениум, за проекцијата во 13 часот, во недела, 20 октомври.

Сѐ што треба да направите е да го напишете вашето целосно име и презиме во коментар подолу на овој текст, преку вашиот Facebook профил, и очекувајте да бидете избрани.

Можете да се пријавувате заклучно до утре, 19 октомври (сабота) до 16 часот. Еден читател може да учествува само со еден коментар/пријава.

Добитниците ќе бидат известени во сабота, 19 октомври, преку коментар на нивната пријава и во објава на нашата Facebook страница.

Среќно!

Коментирај