Видео

play_arrow

Фејл компилација: Идиоти во кујна

Храната загоре! Дефинитивно не секој е за в кујна.
Read more
play_arrow

Најсмешните возачки фејлови на неделата

Од толку милиони возачи низ светот, нормално е да има и еден куп смешни моменти фатени на камера. Ова се дел од нив, за смеење.
Read more
play_arrow

Најдобрите фејлови на неделата

Read more
play_arrow

Упорен кенгур напаѓаше туристи во Перт

Тројца туристи кои посетувале фарма за спасени диви животни во австралискиот град Перт имале непријатно искуство со двегодишен кенкур, нов член на прифатилиштето. Откако нападнал жена, маж притрчал да ѝ помогне, па кенгурот му се нафрлил нему.
Read more
play_arrow

Фејл компилација на неделата

Тазе најдобри фејлови за изминатава седмица.
Read more
play_arrow

Најопасното оружје во светот сепак не е нуклеарното

За многумина, најопасното оружје што постои на планетава е нуклеарното. Тоа е моќно оружје што може да уништува цели градови и за миг да убие илјадници луѓе. Сепак, тоа не најопасното што постои.
Read more
play_arrow

9 години во 12 минути: Како се градеше хидроелектраната Лимерн

Електраните Линт-Лимерн се систем на хидроелектрични централи лоцирани јужно од Линтал во кантонот Гларус во Швајцарија. Системот користи 5 резервоари и 4 електрани на големи варијации во надморската височина.
Read more
play_arrow

Легендарна јапонска реклама од 1986 година

Оваа легендарна јапонска реклама од 1986 година повторно се актуелизира, станувајќи вирална на интернет. Рекламата имала за цел да да ги популаризира батериите National - NEO - Hi-Top.
Read more

Идилично запросување на Хаваи: Никол Шерзингер кажа „да“

Read more
play_arrow

Најглупавите американски фејлови

Фејлови од сите 50 сојузни држави на САД.
Read more
play_arrow

Идиоти на работа

Некои луѓе едноставно или не ги бива за работата што ја вршат, или не сакаат да се замараат. За овие дешавки - трето нема.
Read more
play_arrow

Фејл компилација на неделата

Понекогаш луѓето немаат кочници...
Read more
реклама

5 апликации кои треба да ги избришете пред да ви ја „исчистат“ банкарската сметка

Read more

Питагоровата теорема пронајдена на глинена плоча 1.000 години постара од Питагора

Read more

Скандинавскиот начин на спиење спасува бракови и врски: Нема повеќе кавги в кревет

Read more

Android 14 доаѓа утре, што да очекуваме?

Read more