Македонија

Прес-конференција на Венко Филипче (ЖИВО)

28. февруари 2020 - 16:42 | Кајгана

Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче.

Министерот Венко Филипче зборува за новите мерки за претпазливост во врска со корона вирусот во нашата држава и за пациентите кои се јавија на Клиниката за инфективни болести со симптоми на корона вирус.

Коментирај