Бени Шаќири

Шаќири: По изборите, ќе се вратат хонорарците неопходни за функционирањето на МКЦ

Директорот на МКЦ, Бени Шаќири, објави дека по завршувањето на изборите хонорарците кои се неопходни за функционирањето на Младинскиот културен центар ќе бидат повторно работно ангажирани.
Read more

На 30 хонорарци им се прекинати договорите во МКЦ по доаѓањето на Бени Шаќири

Read more

Бени Шаќири е нов директор на МКЦ

Read more
реклама

Лекар советува каков чај да пиете за намалување на крвниот притисок

Read more

Скопје за време на Прва светска војна

Read more

3 едноставни чекори како да ослабите 10 килограми

Read more

Џеј Ло затечена од новинар кој ја праша за разводот од Бен Афлек

Read more