стареење

Кога почнува староста?

Одредувањето на почетокот на староста е субјективно прашање под влијание на генерациските промени и индивидуалните перспективи.
Read more

Три шолји чај дневно би можеле да бидат таен рецепт против стареење

Пиењето три шолји чај дневно може да го оддалечи лекарот со забавување на биолошкото стареење.
Read more
play_arrow

10 факти кои ќе направат да се чувствувате остарени

Ако стареењето ве плаши, тогаш не го гледајте ова видео, затоа што дефинитивно нема да ве расположи.
Read more

Едноставна снимка на окото открива колку долго ќе живееме

Едноставните, брзи, евтини и неинвазивни снимки на мрежницата би можеле да се користат во иднина за да се открие процес на стареење што се одвива побрзо отколку што тоа може да се заклучи според возраста на луѓето
Read more
реклама

Три најдобри протеини за здравo срце

Read more

Неделен хороскоп од 15 до 21 јули според руски астролог

Read more

Кој е идеалниот крвен притисок кон кој треба да се стремиме?

Read more

Се огласи Меланија Трамп: Монструм!

Read more