астрофизика

Нова мистерија: Можно е да има чудовишни црни дупки во вселената

Кога беше објавена првата фотографија на црна дупка во историјата на човештвото, нејзината вистинска големина не можеше да се види на неа.
Read more
реклама

Hejt SLOVEni, još ste živi? - видеото кое ја запали екс-ју

Read more

Пентагон: Снимките на НЛО од 2019 година се автентични

Read more

Постигнат договор за државјанствата, неизвесна работата на Собранието

Read more

Кој од „Friends“ заработил најмногу?

Read more