Фит

10 одлични вежби што може да ги правите дома

1. октомври 2016 - 14:38 | Д.П.

Многу луѓе немаат доволно простор за да постават справи дома, а немаат ни желба да одат во теретана и да вежбаат покрај други луѓе. Ова се 10 едноставни вежби за кои единствено е потребен стол и малку слободен простор. 

Секоја од овие вежби потребно е да се изведе во десет повторувања. 

 

10 Ways to Turn a Chair Into Your Gym

All you need for this workout is a chair!

Posted by PopSugar Fitness on Thursday, September 29, 2016

Коментирај