Селебрити

10 прашања со Елена Ристеска
play_arrow

10 прашања со Елена Ристеска

Што ќе беше доколку не беше пејачка? Која е најголемата глупост што ја има слушнато за себе? Одговорите на овие и уште осум други прашања кои и ги поставивме на Елена, погледнете ги во видеото.
Read more
реклама

Каква е состојбата со COVID-19 на Балканот?

Read more

Швајцарија не знае што да прави со вишокот респиратори и маски

Read more

Позитивни се 36 туристи кои пристигнале во Грција, најмногу од Србија

Read more

Колку често треба да го дезинфицирате мобилниот телефон?

Read more